Новини

Вітаємо Щербатко Софі, ученицю 11 класу, яка склала ЗНО з англійської мови на 200балів. 

Учителі нашої школи брали участь у ІV Фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» за темою «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання»

Дипломом ІІ ступеня нагороджена Говор Марина Володимирівна - номінація «Зарубіжна література»

Дипломом ІІІ ступеня нагороджена Гела Людмила Андріївна- номінація «Мистецтво».Вітаємо!

До Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги у школі були проведені заходи.

переглянути можно тут

З 27 лютого -02 березня відбувся турнір з футболу «ФК Металіст 1925» Харків» серед команд дітей 2007 року народження, групи А.
Учня 7 кл. Ткаченка Захара визнано найкращим гравцем турніру.
Вітаємо!!!!

Як відомо, 26 лютого у Криму відбувся багатотисячний мітинг біля стін Верховної Ради АРК, в якому брали участь проукраїнські активісти, які виступали за цілісність України, і представники партії "Русское единство", яку очолював нинішній "глава" Криму Сергій Аксьонов. Цього дня Верховна Рада АРК так і не змогла прийняти рішення про статус "російського Криму". Наступного дня, 27 лютого, російські військові захопили всі будівлі органів влади у Криму, піднявши над ними російські прапори, а також заблокували українські військові частини. День 26 лютого проголошений в Україні Днем опору окупації Криму.

25 лютого у школі провели виховні заходи присвячені цій події. Так для учнів 5кл. заступник директора з виховної роботи Говор М.В. провела інформаційну хвилину на тему «Мій сьогоднішній Крим», для учнів 6 -7 кл. педагог-організатор Будькова М.В. провела виховну годину «Крим - не розмінна монета»

Додайте текст тут...

29 січня в Україні відзначають День пам'яті героїв Крут - саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. 

З 11 січня розпочалося навчання з використанням дистанційних технологій.

6 січня у школі заступник директора з виховної роботи Говор М.В. провела педагогічну нараду на тему «Використання дистанційних технологій у виховній роботі». Співдоповідачи Будькова М.В., поділилася власним досвідом використання дистанційних технологій, Бутенко А.С. , продемонструвала сучасні платформи та редактори вікторин у своїй презентації «Сучасні онлайн інструменти у вихованні учнів».

18 грудня учні 8-10 класів взяли участь у Всеукраїнському форумі «COVID-19 нас не зупинить»

 Відеоролик "СТОП! НАСИЛЬСТВУ!" від  9 класу присвячене  Всеукраїнській акції "16 днів проти насильству" 

14 грудня учнями було переглянуто документальні фільми про Чорнобиль, що розповідають про аварію та її наслідки. Щороку 14 грудня в Україні вшановують подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, які врятували не лише українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки некерованої ядерної стихії.Ми пам'ятаємо Героїв, які віддали життя у боротьбі з радіаційним лихом. Світла та вічна їм пам'ять. 

У рамках Всеукраїнського тижня права у школі пройшли виховні діяльності: вікторина, інформаційні хвилинки, виховні години та міні- виставка малюнків.

У рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у школі пройшли виховні діяльності.

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для існування суспільства несе ВІЛ-інфекція, це ще одна нагода привернути увагу учнів до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасного виявлення даного захворювання. Класний керівник 10кл. Чудная О.В. провела настільну гру "Володар кілець"., класний керівник 7 кл. Говор М.В. провела виховну годину «Зупинимо СНІД разом», педагог організатор Будькова М.В. провела виховний захід «Хто попереджений, той захищений».

Напередодні Дня Гідності та Свободи класні керівники  провели  виховні діяльності для учнів. Виховні години  « Будь вартим своєї країни!» 3кл.,«Разом ми-сильні» 9кл.,«Вільні творять майбутнє!» 7кл., та круглий стіл «Україна - країна нескорених!» 10кл.

В Україні 9 листопада відзначають День української писемності й мови. З нагоди свята уже традиційно учні та вчителі взяли участь у написанні ювілейного радіодиктанту.

Жодна пора року не дарує нам стільки краси, як осінь. Крім того осінь-чарівниця радує нас щедрим урожаєм.У школі вже стало традицією кожен рік проводити виставку поробок із природного матеріалу «Осінній карнавал».Дякуємо нашим діткам та батькам за таку чарівну виставку. 

Сьогодні, напередодні свята Дня захисника України і Дня Українського козацтва, представники міської ради, педагогічний колективи ЗОШ № 6 разом із донькою загиблого воїна АТО Валентиною біля меморіальної дошки Олександру Загудаєву вшанували пам'ять Героя. Олександр Загудаєв - справжній патріот, який завжди у найскладніші часи історії був на передніх рубежах. Він - ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, у складі обмеженого контингенту радянських військ виконував інтернаціональний обов'язок у республіці Афганістан. Коли нависла загроза суверенітету України, у 2014 році добровольцем вирушив на Схід, де 12 листопада 2014 р., захищаючи своїх товаришів, героїчно загинув біля м. Щастя. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Слава Героям України!

6 жовтня відбулося відкриття міні-проєкту обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» «Кабінет майбутнього»(придбання обладнання кабінету математики Люботинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6). Проєкт реалізовано за рахунок об'єднання коштів обласного (50%), міського (45%) бюджетів та коштів Батьківського комітету Люботинської ЗОШ №6 (5%). Кошторисна вартість - 156 410 грн.

У школі пройшов тиждень під назвою «Гуманне ставлення до тварин.»Учителя провели цікаві Уроки доброти. 

21 вересня - Міжнародний день миру. Учні шостого класу разом з педагогом-організатором Будьковою М.В. виготовили Янголів миру.

Протягом тижня 07-11.09.2020, класні керівники провели урок присвячений Олімпійському тижню.

07 вересня у  рамках Олімпійського тижня відбулися змагання серед учнів 2-3 класів.

07 вересня у школі відбулося урочисте відкриття Олімпійського тижня. 

У вересні відзначають День туризму. Тому учні 7 класу  4 вересня побували у невеличкому поході. 

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

З нагоди 77 річниці визволення міста Люботина від нацистських загарбників та з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, на Меморіалі Слави відбулося урочисте покладання квітів. 

З Днем незалежності України!

З нагоди святкування Дня прапора України та Дня незалежності України відбулося покладання квітів до меморіальної дошки учасника бойових дій в АТО Загудаєву Олександру представниками міської влади: 

-заступник міського голови Рубан В'ячеслав Валерійович, 

- радник міського голови Куденко Лідія Василівна,

- секретар міської ради Гречко Володимир Іванович

Інформація про проєкт "Разом в майбутнє" 

Щасти на ЗНО

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом - Міжнародним днем захисту дітей!Дитинство - найпрекрасніша мить нашого життя, це - пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов'язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви - наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Свято Останнього дзвоника "Онлайн"

Вітаємо переможців обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» 

У номінації «Мистецтво» посіла ІІ місце Чудная Ольга Віталіївна «Інтеграція медіаосвіти у навчання образотворчого мистецтваз метою розвитку креативності та критичного мислення»

У номінації «Трудове навчання» посіла ІІІ місце Говор Марина Володимирівна «Медіаосвіта - актуальний компонент на уроках трудового навчання»

До уваги батьків майбутніх першокласників!

У зв'язку із призупиненням роботи закладів загальної середньої освіти міста, що виникло через введення в Україні (в т. ч. і в місті Люботин) заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, на підставі постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», від 25 березня 2020 р. № 239 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 31.03.2020 року № 1/9-182 «Щодо організованого завершення 2019/2020 навчального року та зарахування до закладів загальної середньої освіти», адміністрація Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Люботинської міської ради Харківської області інформує батьків про зміни термінів прийому документів майбутніх першокласників.

Прийом заяв про зарахування учнів до 1-го класу Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 до початку 2020/2021 навчального року розпочати з 12.05.2020 року. Токож ви можете надіслати документи (свідоцтво про народження та заяву) на електронну адресу  school6_lub@ukr.net

З повагою адміністрація школи.

З 12 травня  2020 року

Люботинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 оголошує прийом дітей до 1 - го класу, які проживають на території обслуговування, що закріплена за закладом. 

Батьки надають документи, що підтверджують місце проживання дитини чи одного з батьків на території обслуговування, що закріплена за закладом.

Прогнозована кількість класів - один.

НАКАЗ "Про роботу закладу під час карантину"

Всесвітній день вишѝванки - міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення - щороку в третій четвер травня (будній день), в цьому році воно відзначається 21 травня 2020р. Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята. Незважаючи на пандемію наші учні вдягли вишиванки вдома та долучилися до флешмобу.

Вас вітає команда Dream Team Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6Ми запрошуємо Вас долучитися до нашого проєкту "Паркова зона відпочинку"

Увага!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19", відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 у Люботинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6  призупинено освітній процес з 12.03.2020 по 11.05.2020.

З Днем пам'яті і примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!Бажаємо лише мирних днів і добрих звісток, сонячного неба над головою і спокою в кожен дім. Нехай дитячий сміх розливається над кожним куточком землі, і війна ніколи не торкнеться навіть маленької частинки вашого життя. Бажаєм вам щастя в кожному подиху і цінності того, що є життя з усіма його радощами, є сім'я і люблячі вас люди. 

Учні школи презентують наше місто Люботин 

Кожен день ти зайнятий справами. Робота (або школа), дім, сім'я, Зовсім не вистачає часу на себе. Карантин- це той самий час на себе. Час на перегляд улюблених фільмів, час на хобі, час на читання книжки, яку ти кожен день відкладав, час на розвиток та удосконалення себе. Тому, скористайся цим часом та проведи його з користю!.Залишайся вдома та будь здоровий.

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благополуччя і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскрес!Від учнів 6 класу. 

Всесвітній день Здоров'я 

Міжнародний жіночий день.

06 березня у школі відбулося свято "Слава жінкам!" приурочене Міжнародному жіночому дню.

Фокус-група для молодих класних керівників.

28 лютого у школі відбулась фокус-група для молодих класних керівників на тему : «Національно-патріотичне виховання в концепції Нової української школи»
Доповідь підготувала заступник директора з виховної роботи Говор М.В., також провела батьківські збори «Моя дитина» з використанням інноваційних технологій.
Класним керівником 4класу Король Н.В. була проведена квест-гра : «Україна-моя Батьківщина», у якій взяли участь і гості фокус-групи. І на завершення класним керівником 10 класу Гаркавенко Т.П. була проведена колективна творча справа «Роде мій красний».

25 лютого класний керівник 2 класу Ковенчук Л. В. провела цікавий урок «Ні! Я жива! Я вічно буду жити...» присвячений 149 річниці з дня народження Лесі Українки.

Вітаємо  всіх з Міжнародним днем рідної мови!

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого у школі з нагоди Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні проведено тематичні заходи:

виховні години: «Герої не вмирають», «За Україну";

інформаційна хвилинка: «Небесна сотня. Слава героям» 

День Святого Валентина

14 лютого у школі пройшов виховний захід «Серця скорюються коханню» приурочений до Дня Святого Валентина

БІЛА ТУРА

Вітаємо талановиту команду нашої школи (Орлов Артем, Надточій Ростислав, Іщенко Олександра, Кіян Яромир ) з перемогою у турнірі з шахів «Біла тура»! 

"АФГАНІСТАН НАШ БІЛЬ"

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та до 31-х роковин виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році у школі пройшов виховний захід «Афганістан болить в моїй душі»


День безпечного Інтернету

11 лютого вчитель інформатики Бутенко А.С. провела урок для 6 класу на тему: «#Не_ведусь:Я знаю як спілкуватись в Інтернеті» присвячений Дню безпечного Інтернету. 

"Небезпека в зимку"

Для учнів 1-4 класів класні керівники провели бесіду «Небезпека на водних об'єктах»

Місячник правових знань.

07 лютого класний керівник 2 класу Ковенчук Л.В провела виховний захід « Права маленької людини»

Права та обов'язки дітей 

30 січня головним спеціалістом Люботинського бюро правової допомоги Бутенко Г. С. була проведена лекція «Права та обов'язки дітей» для учнів 5-6кл.

День пам'яті Героїв Крут

29 грудня в Україні відзначають День пам'яті Героїв Крут.
Повні відомості про бій під Крутами не встановлені. Так, залишається нез'ясованою точна кількість учасників битви з обох сторін. За різними даними, учасниками трагічної події були від 300 до 600 гімназистів, студентів і курсантів і від 3 до 6 тисяч війська більшовиків.
Передувало події прийняття Українською Центральною Радою IV Універсалу (кінець січня 1917 року), який проголошував незалежність Української Народної Республіки (УНР). УНР сподівалася на федеративні відносини з Росією. Але прийшовши до влади більшовики висунули УНР умови, за якими відділення України було можливо тільки за умови втручання в її внутрішні справи. Більшовики отримали відмову, після якої почався наступ їх військ на Україну.
Через рік більшовики взяли під контроль Харківську, Катеринославську і Полтавську губернії і розгорнули наступ на Київ. 29 січня 1918 року на залізничній платформі біля селища Крути і села Пам'ятне більшовицька армія Михайла Муравйова вступила в бій зі студентами, школярами та 20 офіцерами. У розпорядженні українців на той момент були близько 16 кулеметів і одна гармата.
За даними Українського інституту національної пам'яті, в Крути на підкріплення направили першу українську юнацьку школу ім. Б. Хмельницького. Також туди вирушили студенти-добровольці і добровольці з підрозділів місцевого Вільного козацтва з Ніжина.
Учасники бою під Крутами
Після багатогодинного бою українці організовано відступили від станції "Крути" до своїх ешелонів. У цей момент близько 30 молодих людей з резерву потрапили в полон і були розстріляні більшовиками наступного дня.
Учасники бою під Крутами
Всього ж в бою загинули від 70 до 100 чоловік, які воювали на українській стороні. Бій дав можливість на кілька днів затримати більшовиків під Києвом і час для підписання Брест-Литовського миру.
День пам'яті Героїв Крут святкується на офіційному рівні після указу президента, виданого 15 січня 2007 року.

"Академія маркетингу" 

25-26 січня у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця стартувала Зимова школа "Академія маркетингу". Іщенко Олександра, Бала Ксенія взяли  активну участь у цьому цікавому заході.

День соборності України.

22 січня для учнів 9 класу класний керівник Чудная О.В. підготувала та провела інтелектуально-патріотичну гру «Соборна.Вільна.Неподільна!» приурочену до Дня соборності України.

Акція "Ланцюг єднання"

22 січня  працівники школи долучилися до акції «Ланцюг єднання» приурочений до Дня соборності України. 

Тренінг для 5 класу "Один у полі не воїн"

Усі знають, що перехід учнів з четвертого класу до п'ятого є складним етапом у житті дітей. Класному керівникові необхідно вправно продовжити роботу вчителя початкових класів. З цією метою 17 січня до унів 5 класу було знову запрошено Халецьку В., яка провела тренінг, що мав на меті покращити мікроклімат колективу, створити умови для комфортного навчання. Діти з нетерпінням чекають продовження!!!! 

День соборності України 

Сьогодні для учнів 7 класу класним керівником Дьяконовою Ю.О. був проведений виховний захід «Великий день єднання» приурочений до Дня соборності України. 

Міжнародний день обіймів.

Сьогодні в школі відзначають Міжнародний день обіймів. 

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати